ФОНДАЦИЈА ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ ИСПОРУЧИЛА ВОЗИЛО ТОYОТА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ЧАЧАК

Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине, у присуству г. Роберта Лукиц́а, генералног директора компаније Тојота Србија, испоручила је возило TOYOTA VERSO 2.2 D-CAT Општој болници у Чачку, у вредности од 10.000 евра, за превоз пацијената из Чачка и околине у болницу, ради хемотерапије и дијализе али и за друге потребе болнице.

„Моја последња посета овој болници била је пре само месец дана, када сам испоручила медицинску опрему у вредности од 40.000 евра. Тада сам сазнала за хитне потребе за овим возилом. Захваљујем господину Лукиц́у, директору компаније Тоyота Србија, који је био вољан да помогне мојој Фондацији, захваљујући чему смо врло брзо реаговали и драго ми је што смо могли да испоручимо ову драгоцену донацију која ц́е се користити за превоз пацијената из Чачка и околине на хемотерапију и дијализу до болнице. Ово је добар пример како заједнички напори могу да имају велики утицај “- рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина у свом говору.
Господин Лукиц́, генерални директор Тоyота Србија, рекао је у свом обрац́ању: „Као друштвено одговорна компанија чија је глобална иницијатива„ Мобилност за све “, са задовољством смо прихватили позив Њ.КВ Принцезе Катарине за донацију болници у Чачку. Изузетно ценимо напоре Фондације за помоћ нашим грађанима и надамо се да ћемо моћи да помогнемо и у будућности.”
Уручивању ове донације присуствовале су и госпођа Марушка Топаловиц́, пословна жена из Чачка и госпођа Беатрис Грозданиц́.
Заједнички је речено да је допринос Њ.К.В. Принцезе Катарине и њене Фондације Општој болници у Чачку био огроман и да је сарадња потребна у будуц́ности.