СРПСКА ДОКТОРКА ИЗ МАЈАМИЈА И Њ.К.В. ПРИНЦЕЗА КАТАРИНА ДОНИРАЈУ МЕДИЦИНСКУ ОПРЕМУ ПОРОДИЛИШТУ ДРАГИША МИШОВИЋ

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина и др Горана Кука Епстин из Мајамија званично су уручиле опрему за скрининг слуха код новородјене деце, инвалидска колица, машину за сукцију крвног притиска, мобилни уредјај за мерење крвног притиска и сталке за инфузију породилишту Клиничког центра “Др. Драгиша Мишовић” у Београду у вредности око 12.000 евра.
Др Горана Кука Епстин је родјена у Београду, где је похадјала основну школу и гимназију, а потом дипломирала на Медицинском факултету Универзитета у Београду. По дипломирању, обавезни лекарски стаж је обавила у КЦБ “Драгиша Мишовић”, а специјализирала је пластичну и реконструктивну хиругију. 2014. године се преселила у Америку и прикључила се Фондацији за пластицну хирургију и трансплантацију косе.
„Захваљујем се докторки Горани Куки Епстин, која, иако живи далеко, никад не заборавља своју земљу. Надам се да ће ова опрема унапредити рад Института и побољшати негу мајки и њихових беба”– истакла је Принцеза Катарина у свом говору.
Проф др Владимир Дјукић, директор Клиничко-болничког центра “Др Драгиша Мишовић” и др Сладјана Михајловић, управница Породилишта, као и целокупно медицинско особље Института, захвалили су Принцези Катарини и др Кука Епстин на донацији и пруженој помоћи.
У пратњи Њ.К.В. Принцезе Катарине и др. Кука Епстајн био је и супруг др. Кука Епстин др. Џефри Епстин, пластични хирург из Мајамија на Флориди.