ДСД ОО Горњи Милановац: Обележавање Дечије недеље

Поводом Дечије недеље а по позиву удружења Кнегиња Персида Карађорђевић,  делегација Друштва српских домаћина, општинског одбора Горњи Милановац, и песника КД ЗАПИС , посетила основну школу Јован Дучић у селу Роћевићи код Краљева.

Српски домаћини и песници су школској библиотеци поклонили књиге милановачких стваралаца и одржали деци песнички час у два наврата: прво млађој а потом старијој деци. Деца су била толико обрадована да су српски домаћини чврсто обећали да ће доћи поново на Сретење за дан школе и то са подмладком друштва. У знак захвалности директор школе је ДСД, КД ЗАПИС и удружењу Кнегиња Персида Карађорђевић, поклонио школско звонце као симбол и сувенир. После дружења у школи ,домаћини су обишли тринаесточлану породицу Ковачевић да им пожеле срећно усељење у нови дом а и да деци честитају Дечију недељу. Иначе, шесторо Ковачевића похађа школу Јован Дучић у Роћевићима.


Notice: Тема без comments.php је застарело почев од издања 3.0.0 и тренутно не постоји алтернатива. Молимо вас да укључите шаблон comments.php у својој теми. in /home/kraljevske-novine.rs/www/wp-includes/functions.php on line 3970

Затворено за коментаре.