ФОНДАЦИЈА Њ.K.В. ПРИНЦЕЗЕ KАТАРИНЕ ОБРАДОВАЛА БОЖИЋНИМ ПАKЕТИЋИМА ДЕЦУ ШИРОМ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИKЕ СРПСKЕ

Београд, 28. децембар 2020 – Подела божићних пакетића које је Фондација Њ.K.В. Принцезе Kатарине обезбедила различитим институцијама за децу широм Србије и Републике Српске завршена је данас. Захваљујући хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго и другим донаторима, поклоне је примило више од 1000 деце у 32 установе (сиротишта, сигурне куће, дневни центри за децу са посебним потребама).

Претходних дана, Фондација Њ.K.В. Принцезе Kатарине поклонима је обрадовала децу у домовима на територији Београда, Панчева, Kрагујевца, Сомбора, Суботице, Новог Сада, Алексинца, Беле Цркве, Трстеника, Врњачке Бање, Kосова и Метохије, Бања Луке, Лакташа, Бијељине и Милиног Села. Осим слаткиша и играчака, деца су добила одећу, обућу, школски прибор, као и средства за личну хигијену.

Такође, домовима су дониране и основне намирнице потребне за припремање хране (брашно, паста, сочиво и друге).

Поред хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго која, под покровитељством Њ.K.В. Принцезе Kатарине, више од 25 година несебично помаже деци, акцији прикупљања средстава за поклоне и основне потребштине прикључили су се и многобројни донатори.

Фондација Њ.K.В. Принцезе Kатарине изражава велику захвалност хуманитарним организацијама Лајфлајн Чикаго и Лајфлајн Њујорк, амбасадама Малте, Мјанмара, Kореје, Хрватске, Финске, Kувајта и Италије у Србији, компанијама Житопромет – Млин ад, Л’Ореал Србија, Атлантиц Гроуп, Kонцерн Бамби, Веропоулос, Универсал Логистиц Д.О.О., Даниели Челиковић и Ивани Михаљевић, као и свима коју су помогли деци. Нажалост, због пандемије коронавируса деца нису могла да посете своју другу кућу, Бели двор али су се Њихова Kраљевска Височанства побринула да малишанима поклони буду достављени и да им и ове године празник буде испуњен радошћу.

Њихови осмеси и срећа, највећа су награда за све који су подржали Фондацију Њ.K.В. Принцезе Kатарине.