ФОНДАЦИЈА ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ ДОНИРАЛА ЕЛЕКТРИЧНЕ КРЕВЕТЕ И ДУШЕКЕ У ВРЕДНОСТИ ОД 28,500 ЕВРА БОЛНИЦИ У ЋУПРИЈИ

Њ.К.В. Принцеза Катарина донирала је преко потребне електричне кревете, душеке и медицинску опрему за 17 болница широм Србије у вредности вишој од 500,000 евра.
Општа болница у Ћуприји примила је 6 Striker електричних кревета са душецима и струјним трансформаторима.
Вредност донације износи више од 28,500 евра и омогућена је уз подршку Пројекта C.U.R.E. из Денвера, Колорадо и Лајфлине Њујорк хуманитарне организације, чији је Њ.К.В. Принцеза Катарина покровитељ.
„Мој супруг и ја веома смо захвални др Дагласу Џексону, директору Пројекта C.U.R.E. који већ дуги низ година помаже Фондацији Принцезе Катарине у Србији. Веома је важно, а посебно у овом тренутку, имајуц́и у виду кроз шта су херојски лекари, медицинске сестре и медицинско особље пролазили у борби против корона вируса, да имају шта им је потребно како би могли да помогну људима и успешно спашавају животе, као и до сада“, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.
Њ.К.В. Принцеза Катарина захваљује компанији Delamode Balkans д.о.о. из Београда на пруженој значајној помоћи у складиштењу ове важне медицинске опреме, која је од изузетне користи за наше болнице.