Краљевски пар домаћини добротворне модне ревије Роксанде Илинчић у Белом Двору

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина заједно са кћерком г-ђом Алисон Ендрјуз, били су домаћини екслузивне хуманитарне модне ревије светски познате дизајнерке српског порекла Роксанде Илинчић одржане вечерас у Белом Двору. Овај јединствени хуманитарни догађај организовала је Фондација Њ.К.В. Принцеза Катарина у сарадњи са Модним студиом Клик, уз подршку Скупштине Града Београда са циљем прикупљања средстава за палијативно одељење за збрињавање деце оболеле од рака. Модној ревији присуствовала су Њ.Е. г-дин Ивица Дачић, министар спољних послова, г-ђа Тамара Вучић, супруга председника Владе, г-дин Александар Родић председник Адриа медија групе са супругом Наташом, проф. др Лесли Леман, директор одељења педијатријске онкологије харвардског Дејна Фабер Института за рак, г-ђа Мадлена Цептер, мецена и донатор, др Сафи Каскас са супругом, као и представници дипломатског кора и друштвено одговорних компанија који су подржали ову добротворну акцију.
Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине и Модни студио КЛИК представили су нову колекцију светски познате српске креаторке Роксанде Илинчић, чију одећу носе Војвоткиња од Кембриџа, Мишел Обама, Кејт Бланшет, Кира Најтли и многи други, укључујући чланове краљевских породица.
Програм ове добротворне вечери употпунио је наступ британског хора „Воце“, који је званични пратећи хор „Ролингстоунса“, као и изведба малишана из дечијег хора „Чаролија“.
Након ревије у добротворне сврхе, свечана вечера одржана је у Краљевском Двору.
Као и претходних година, Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине желела је да повеже моду и доброчинство, како би се обезбедила помоћ за оне којима је потребна.
Краљевски пар захвалио је свим љубитељима моде, амбасадама, друштвено одговорним компанијама и појединцима који су пружили свој допринос како би сви заједно помогли деци којима је помоћ најпотребнија.
Организацију овог јединственог хуманитарног догађаја својом подршком су омогућили: „Краун плаза“ хотел, као и компаније „Јана“ и „Аура“, „ИНН“ хотел и компанија „Бин енд лиф“.