Moлба организације „Дечији са“ из Краљева и породице Ђуровић из Лађеваца

Удружење „Дечији сан“
Симе Узелца 12
Краљево
ПИБ:109842031
МАТ.БР.28218478
Контакт: 061 215 1753

М О Л Б А
Поштовани,
обраћавамо Вам се у име организације „Дечији сан“ из Краљева која се бави хуманитарним радом и породице Ђуровић из Лађеваца. Тренутно спроводимо кампању за дечака Павла Ђуровића.

Павле Ђуровић је рођен 04.07.2012.године у Краљеву, 10 дана после термина, услед чега је дошло до тешких компликација где је он три месеца провео на кисеонику и имао две операције главе. Урођена дистрофија мишића. Hydrocephalus obstructivus G 91.1. Успорен психомоторни развој. За даљи опоравак Павлу је потребан једномесечни боравак у бањи Ковиљачи, јер је по мишљењу лекара сваки претходни боравак позитивно утицао на његов опоравак. Цена боравка у бањи по дану са пратиоцем је 9.500.00.дина
Павлова вишечлана породица је социјално угрожена и живе у јако тешким условима, с тога Вам се обраћамо са молбом за помоћ Павлу и надамо се Вашем позитивном одговору. Ваше мало некоме значи много.

Позивамо све оне који желе да помогну породици малог Павла Ђуровића да преброде ове тешке моменте.Хвала унапред свима који се одазову овом апелу за помоћ Павлу и његовој породици.

APR решење