Патријарх српски код Председника Републике Србије

Председник Републике Србије г. Томислав Николић примио је 30. маја 2016. године у Председништву Србије у Београду Његову Светост Патријарха српског г. Иринеја.

У пратњи Његове Светости били су Његово Преосвештенство Епископ топлички г. Арсеније  и чланови Одбора за завршетак радова на храму Светог Саве протојереј-ставрофор Стојадин Павловић, дипл. инж. арх. ђакон Мирослав Николић, главни архитекта храма Светог Саве, и г. Милан Андрић, правник. Састанку су присуствовали и проф. др Војислав Миловановић, протонеимар храма Светог Саве, председник Скупштине Друштва за подизање храма Светог Саве г. Миодраг Костић и саветник председника Србије за културу г. Радослав Павловић. На састанку су разматране активности Друштва за подизање храма Светог Саве са акцентом на израду мозаика и радова који ће ускоро започети захваљујући добротворима из Руске Федерације сходно протоколу потписаном између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације. Подсећамо, председник Републике Србије г. Томислав Николић је председник Главног одбора Друштва за подизање храма Светог Саве.


Notice: Тема без comments.php је застарело почев од издања 3.0.0 и тренутно не постоји алтернатива. Молимо вас да укључите шаблон comments.php у својој теми. in /home/kraljevske-novine.rs/www/wp-includes/functions.php on line 3970

Затворено за коментаре.