Престолонаследник и Принцеза на прослави 80. рођендана бившег председника Јужноафричке Републике Фредерика де Клерка

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина отпутовали су у Кејптаун да би присуствовали прослави 80. рођендана добитника Нобелове награде за мир, бившег јужноафричког председника Фредерика Де Клерка.

Њихова Краљевска Височанства стигли су јуче у Кејптаун на гала вечеру у част рођендана бившег председника де Клерка. Њихова Краљевска Височанства седели су на челу стола поред председника и госпође де Клерк. Поред Престолонаследника седела је г-ђа Хелен Зиле, премијерка провинције Вестерн Кејп у Јужној Африци. Такође, за столом су били г-ђа Џудит Мекгрегор, британски високи комесар, поглавица Мангосуту Бутелези, професор Џон Мари, муж премијерке Хелен Зиле, г-ђа Марта Верникос, сестра г-ђе Елите де Клерк и сер Мајкл Хинце. Вечери су присуствовали и Лорд и Лејди Ашкрофт, бароница Чокер од Воласија, бивша министарка Велике Британије за прекоморски развој и Африку, као и бројни јужноафрички политичари и истакнути гости.

Њихова Краљевска Височанства присуствовали су и 70. рођендану бившег председника де Клерка, ком је присуствовао и покојни председник Јужноафричке Републике Нелсон Мендела.


Notice: Тема без comments.php је застарело почев од издања 3.0.0 и тренутно не постоји алтернатива. Молимо вас да укључите шаблон comments.php у својој теми. in /home/kraljevske-novine.rs/www/wp-includes/functions.php on line 3970

Затворено за коментаре.