Промоција књиге „Пад ноћног сокола“ у Врбасу

Делегација ДСД у саставу: потпредседника Друштва Слободана Ерића, председника Управног одбора проф. др Миладина Шеварлића, председника ДСД ГРО Нови Сад Саше Вујића су 7. 11. 2017. године присуствовли промоцији књиге „Пад ноћног сокола“, аутора пуковника Славише Голубовића.
Прмоцији је присуствовао и пуковник Дотлић, који је руководио посадом приликом обарања америчког авиона Ф16, а којим је управљао садашњи командант ратног ваздухопловства Америке. У књизи су приказани детаљи акције обарања „невидљивог“ Ф117.
Промоција је уприличена у организацији општине Врбас, уз присуство председник општине Милана Глушца и члана општинског већа за привреду Марјана Мијановића. Промоцији су такође присуствовали и чланови српског дела „Ноћних вукова“.
Након промоције на радном састанку изражена је жеља чланова руководства општине Врабас, да се у том граду формира одбор Друштва српских домаћина, на шта су чланови делегације ДСД одговорили да им је велико задовољство да се домаћини из овог града активно укључе у рад ДСД. У наредном периоду очекујемо иницијативну Скупштину ОО ДСД Врбас.