ФОНДАЦИЈА ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ ДОНИРАЛА ЕЛЕКТРИЧНЕ КРЕВЕТЕ И ДУШЕКЕ У ВРЕДНОСТИ ВИШОЈ ОД 38,000 ЕВРА ЗДРАВСТВЕНОМ ЦЕНТРУ ВРАЊЕ

Њ.К.В. Принцеза Катарина донирала је преко потребне електричне кревете, душеке и медицинску опрему за 17 болница широм Србије у вредности вишој од 500,000 евра.
Здравствени центар Врање примио је 8 Striker електричних кревета за интензивну негу са душецима и трансформаторима.
Вредност донације износи више од 38,000 евра и омогућена је уз подршку „Project C.U.R.E.” из Денвера, Колорадо и Лајфлине Њујорк хуманитарне организације, чији је Њ.К.В. Принцеза Катарина покровитељ.
„Мој супруг и ја веома смо захвални др Дагласу Џексону, директору „Project C.U.R.E.” који већ дуги низ година помаже Фондацији Принцезе Катарине у Србији. Веома је важно, а посебно у овом тренутку, имајуц́и у виду кроз шта су херојски лекари, медицинске сестре и медицинско особље пролазили у борби против корона вируса, да имају шта им је потребно како би могли да помогну људима и успешно спашавају животе, као и до сада“, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.
Њ.К.В. Принцеза Катарина захваљује компанији А.Д. Intereuropa из Београда на пруженој значајној помоћи у царињењу, транспорту и складиштењу ове важне медицинске опреме, која је од изузетне користи за наше болнице.