ПРИНЦЕЗА КАТАРИНА ЗАХВАЛИЛА КОМПАНИЈИ „НАЈСРЕЋНИЈА БЕБА“ НА ДОНАЦИЈИ „ПАМЕТНИХ КОЛЕВКИ“ КЛИНИЦИ „НАРОДНИ ФРОНТ“

Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине организовала је испоруку две паметне колевке „SNOO“ Гинеколошко-акушерској клиници „Народни фронт“ у Београду, које су донирали компанија „Happiest Baby Inc.“ и њени оснивачи, др Харви Карп и Нина Монти-Карп.
У клиници је често толико новорођенчади да лекари, медицинске сестре и бабице нису у стању да пруже тренутну негу сваком детету које плаче. „SNOO“ је најнаграђиванији креветац за бебе у историји. Смирује узнемирене бебе сталним љуљањем и њихањем – опонашајући умирујуће покрете материце. Својом напредном технологијом, „SNOO“ значајно продужује сан беба и помаже медицинском особљу да умири узнемирену новорођенчад, док су заузети праћењем тренутних потреба других беба и мајки.
„Част нам је што смо даровали овај мали поклон, као подршку нашим вредним лекарима и медицинским сестрама из клинике „Народни фронт“, рекао је др Карп.
Др Харви Карп је познати амерички педијатар, творац „SNOO-a“ и аутор две прослављене књиге о родитељству „Најсрећнија беба у комшилуку“ и „Најсрећније дете у комшилуку“.
Њ.К.В. Принцеза Катарина најтоплије је захвалила доктору и госпођи Карп на изузетно брзом одазову позиву њене Фондације и на изласку у сусрет потребама клинике „Народни фронт“ за овом иновативном опремом за бебе.
„Доктор и госпођа Карп су дугогодишњи пријатељи мог супруга и мене и ја сам им веома захвална што помажу медицинском особљу и мајкама Србије. Свака мајка зна колико новорођенче понекад може да буде изазов, а свако може да замисли колики су стални захтеви који стоје пред медицинским сестрама које негују више новорођенчади одједном. Овај креветац за бебе донеће значајно побољшање у животу и раду медицинских радника, као и мајки“, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.