ГЛАСАЈТЕ ЗА КСЕНИЈУ

Помаже Бог,

Ћерка протојереја Александра Стојиљковића из Житорађе, Ксенија Стојиљковић, члан дечијег црквеног хора „Топлички Бисери“ ПЛАСИРАЛА СЕ У ФИНАЛЕ првог онлајн такмичењу певању духовне и етно песме. Ово такмичење организује професор Здравко Остојић Зози који је писао текстове и компоновао музику за Даницу Црногорчевић. Ваша подшка, ако вам се свиђа њено певање може значајно утицати на коначни пласман. Када отворите следеће две песме на јутјуб каналу:

Замолио бих вас да лајкујете, коментаришете, прегледате и делите даље, јер се то бодује. Највише поена доносе коментари, затим лајкови и прегледи. Ако вам јутјуб канал тражи да се региструјете требате само убацити вашу имејл адресу и шифру.

Такође оно што се бодује јесте лајковање и коментарисање песме на фејсбук страници организатора такмичења:

Нови гласови духовне етно-музике „ЗОЗИ ПЕСМЕ 2020.“„СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ“ – Ксенија Стојиљковић, 3. круг – 1. кат….

Posted by Здравко Остојић – Зози on Четвртак, 17. септембар 2020.

Нови гласови духовне етно-музике „ЗОЗИ ПЕСМЕ 2020.“„СВЕТИ САВО, ПОМОЗИ“ – Ксенија Стојиљковић, 3. круг – 2. кат….

Posted by Здравко Остојић – Зози on Петак, 18. септембар 2020.

ГЛАСАЊЕ ПУБЛИКЕ за 1. и 2. категорију је отворено до 21. септембра увече. У склопу званичних објава на Јутјубу и Фејсбуку, сабирају се прегледи, свиђања и важећи коментари. Овај збир биће претворен у бодове за сваког учесника понаособ, и представљаће 50% система гласања. 22. септембра увече, биће објављени резултати, са стручним бодовима ауторског гласања.

Хвала вам пуно свима од срца.