Интернационална научна конференција у Тивту од 1. до 3. јула

У организацији научних установа и НВО ,,Педагошки клуб Тиват”, одржаће се Интернационална научна конференција по називом “Ецологy, Ецономy, Лаw, Информатион технологy анд тхе Стате Администратион” у периоду од 1-3 јула са почетком у 11 х у мултимедијалној сали општине Тиват.
Предсједници конференције су проф. др Митар Лутовац из Тивта и проф. др Константин Почивалов, замјеник директора Института Руске Академија наука из града Иваново, Руска Федерација.
У оквиру сесије Екологија уврштени су и композитни материјали као еколошки материјали који су стабилни и еколошки прихватљиви и који ће се примјењивати у будућности.
Научници (више од 150 коаутора) су се преставили кроз више од 50 научних радова, радови су штампани у зборнику радова на енглеском и руском језику, а учесници ће добити и сертификате о учешћу.
Зборник радова је класификован као међународна публикација М14 , што коауторима доноси по 4 бода, најбољи радови биће презентовани у уводном дијелу конференције. У завршном дијелу конференције организоване су презентације за студенте и младе научнике што је нов приступ популаризацији науке и новина у раду конференције.
Ово је седма међународна конференција, која се одржава у организацији НВО ”Педагошки клуб-Тиват” .