кровитељством Принцезе Катарине

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар, Принцеза Катарина отворили су традиционални божићни базар рукотворина у тржном центру Делта сити.

Отварању хуманитарног базара присуствовали су и г-ђа Маја Гојковић, председница Народне скупштине Републике Србије, др Ненад Иванишевић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, г-ђа Беатрис Грозданић, специјални саветник за хуманитарна питања, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и г-дин Владимир Цуцић, комесар Комесаријата за избеглице и мигранте Републике Србије који је захвалио Фондацији Њ.К.В. Принцезе Катарине и свима који су допринели успеху хуманитарног базара.

Овом приликом Принцеза Катарина уручила је и два ТВ уређаја марке ЛГ као поклон Дому за децу и омладину ометену у развоју „Ветерник“.

Фондација Њ.К.В.  Принцезе Катарине дуги низ година организује хуманитарни божићни  базар са жељом да помогне расељеним, избеглим и социјално угроженим лицима која своје породице издржавају продајом ових лепих рукотворина. У овогодишњем базару учествује више од 40 жена из свих крајева Србије.

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина у свом говору је истакла да је укупан приход од божићног базара намењен храбрим женама и њиховим породицама и замолила све посетиоце да позову и своје пријатеље да посете овај изузетан догађај.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина заједно са господином Владимиром Цуцићем пресекли су црвену траку и тиме званично отворили базар.

Празнични базар рукотворина биће отворен за јавност 28. новембра од 11 до 22 часа и 29. новембра од 10 до 22 часа, у главном холу Делта сити шопинг мола.

Фондација Принцезе Катарине упућује захвалност на љубазности и гостопримству управи тржног центра Делта сити.