МАНИФЕСТАЦИЈА „24 САТА ЕЛЕГАНЦИЈЕ “ ОТВОРЕНА НА БЕЛОМ ДВОРУ

Вечерас је на Белом Двору званично отворен догађај „24 сата елеганције“ под покровитељством Њихових Краљевских Височанстава Престолонаследника Александра и Принцезе Катарине. Овај догађај је део седмог издања изложбе најбољих аутомобила и културе изврсности у југосточној Европи, под називом „24 сата Елеганције „, који се одржава у Београду од 1. до 3. септембра.

„24 сата елеганције“ је међународна манифестација посвећена престижним робним маркама које су синоним врхунске квалитете производње и израде детаља. Сваке године званице имају прилику да поделу своју страст према класичним аутомобилима, елеганцији, стилу и рафинираности.

Присутне су поздравили Алисон, ћерка Њихових Краљевских Височанстава Престолонаследника Александра и Принцезе Катарине, Кен Линдзи, међународни бренд амбасадор компаније Чивас и Александар Ђорђевић, организатор догађаја. Гала вече почело је изложбом „Мајстори изврсности“, а овогодишње издање било је посвећено париском стилу највећих кућа познатих по свом декору.

Врхунац вечери била је добротворна аукција, а прикупљена средства биће намењена хуманитарним активностима Фондације Принцезе Катарине.

Учесници су имали прилику да присуствују представи балета Народног позоришта из Београда, као и да уживају у освежењу компаније „Бин енд лиф“