Њ.К.В. ПРИНЦЕЗА КАТАРИНА ИСПОРУЧИЛА ЈЕ ДОНАЦИЈУ ВРЕДНОСТИ ОД ОКО 100.000 ЕВРА ДВЕМА БОЛНИЦАМА У БЕОГРАДУ

Њ.КВ Принцеза Катарина данас је званично уручила 15 електричних кревета Стрикер – донацију хуманитарне организације Пројецт Ц.У.Р.Е из Денвера, у држави Колорадо – Клиници за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију у Београду. Укупна вредност донације је 41.250 евра.
„Задовољство ми је доставити ову драгоцену опрему овој реномираној болници која врши толико много медицинских процедура које спасавају људске животе. Надам се да ц́е то олакшати рад уважених лекара и медицинског особља и рехабилитацију ваших пацијената “- рекла је принцеза Катарина у свом говору.
Након те испоруке, Њ.КВ Принцеза Катарина посетила је Клинику за цереброваскуларне болести Свети Сава и испоручила 20 електричних кревета Стикер за јединицу интензивне неге укупне вредности 55.000 евра.
„Част ми је што могу да помогнем овој изванредној установи, референтној болници у Србији за лечење цереброваскуларних болести.“ – рекла је Њ.КВ Принцеза Катарина у свом говору.
Професор Јовановиц́, директор Клинике за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију и др Милан Савиц́, директор болнице Свети Сава, и њихове колеге, срдачно су се захвалили Њ.К.В. Принцези Катарини на помоц́и и подршци.