Престолонаследник упутио честитке поводом обнављања директних авио-летова „Ер Србије“ за Њујорк

Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар са великим задовољством примио је вест о обнављању директних авио-летова „Ер Србије“ за Њујорк и упутио честитке на успешном окончању напора које су Влада Србије и компанија „Ер Србија“ уложила у овај изузетно важан пројекат.
У писмо које је упутио председнику Владе Србије г-дину Александру Вучићу, Његово Краљевско Височанство истакао је: „Сви смо веома поносни на овај велики успех нашег националног авио-превозника и ја се надам да ће ово предузеће од највећег стратешког значаја за нашу земљу наставити да се успешно суочава са новим изазовима и унапређује своје пословање на добробит свих наших грађана“.
У писму упућеном г-дину Данету Кондићу, генералном директору „Ер Србије“ Престолонаследник Александар упутио је честитке управи и запосленима у националној авио компанији. „Желим да наставите да се успешно суочавате са новим изазовима и унапређујете пословање на добробит свих корисника услуга компаније „Ер Србија“ и на добробит целе Србије“- поручио је Престолонаследник Александар.