У Белом Двору одржан Драмски приказ политичког говорништва

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина били су вечерасу Белом Двору домаћини студентима Факултета за културу и медије, њиховим професорима и гостима на извођењу стилизованог драмског приказа политичког говорништва под називом: „Има ли их још? Нема! Терај даље!“, организованог у сарадњи поменутог факултета и Фондације Престолонаследника Александра за културу и образовање. Овај културни догађај од великог је значаја за упознавање шире јавности са почецима и новим приступом у едукацији о политичкој реторици и говорништву у Србији.
На самом почетку програма присутнима се обратио Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар који је истакао да у данашњем свету култура имедији имају изузетно велику важност јер повезују људе, доприносе бољем разумевању, уважавању различитости и помажу нам да постанемо део светске заједнице.
„Драго ми је да ову представу реализују будући новинари, менаджери у култури и медијима и менаджери за односе са јавношћу. Образовани млади људи су наша будућност. Морамо улагати у њих као у наш највећи ресурс. Зато моја Фондација за образовање пружа пуну подршку свим студентима и дипломцима који хоће да наставе да се образују, како у земљи тако и у иностранству“ – поручио је Престолонаследник Александар.
Осим Његовог Краљевског Височанства присутнима се обратио и г-дин Аљоша Вучковић, истакнути драмски уметник.