ПРИНЦЕЗА KАТАРИНА ДОНИРАЛА ИТ ОПРЕМУ ШKОЛИ У KРАГУЈЕВЦУ

Београд, 22. новембар 2021. – Фондација Њ.K.В. Принцезе Kатарине донирала је компјутерску опрему Школи за основно и средње образовање „Вукашин Марковић” у Kрагујевцу. Ова донација ће значајно помоћи ђацима да уче, а њиховим наставницима да имају боље уређаје, који ће им олакшати важан посао којим се баве.

Нова компјутерска опрема која је донирана састоји се од 6 десктоп и 2 лаптоп рачунара, 1 пројектора са платном и 1 штампача са одговарајућим папирима и мастилом.

Сврха донације је подршка деци која похађају школу током и након пандемије вируса KОВИД-19. Ову великодушну донацију у износу од 5.500 долара обезбедили су г. Евери Стират и гђа. Нада Цемовић Стират, преко хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго, чији покровитељ је Њ.K.В. Принцеза Kатарина.

„Веома сам срећна што могу да кажем да смо успели да помогнемо деци и школи и да реализујемо још један важан пројекат. Изузетну захвалност дугујемо господину Еверију Стирату и госпођи Нади Цемовић Стират, као и хуманитарној организацији Лајфлајн из Чикага, на њиховој безусловној помоћи и љубави коју имају у својим срцима, а такође и на њиховој спремности да ту љубав поделе са другима. Веома је важно за све нас, да увек дајемо све од себе да помогнемо нашој деци и да им обезбедимо добре услове за учење и лепше детињство“, рекла је Њ.KВ Принцеза Kатарина.

„Захваљујемо Њеном Kраљевском Височанству Принцези Kатарини, хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго и г-дину и г-ђи Стират што су нам изашли у сусрет и донирали рачунарску опрему. Рачунаре ћемо искористити како би унапредили процес наставе у школи. Заправо, користиће их ученици како би им кроз едукативне садржаје олакшали процес учења”, рекла је директорка Школе за основно и средње образовање „Вукашин Марковић”, госпођа Татјана Симић.