ПРИНЦЕЗА КАТАРИНА ПОСЛАЛА ПОРУКУ НА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ХУМАНОСТИ

Сваки човек је хуманитарац у срцу и сви морамо то да будемо, данас више него икад. На данашњи дан, 19. августа обележава се Међународни дан хуманости, како би се скренула пажња на хуманитарне раднике који ризикују свој живот да би помогли људима у невољи.
 
Док свет наставља да се бори против пандемија корона вируса, овогодишњи Међународни дан хуманости још је значајније обележити. Због свих хероја из стварног живота, наших медицинских радника који протеклих месеци превазилазе неслућене препреке и свакодневним одласком на посао ризикују своје животе, док спашавају наше у борби против ЦОВИД-19 вируса. Хвала вам!
 
Моја Фондација и Лајфлајн хуманитарне организације, чији сам покровитељ, већ 27 година пружају хуманитарну помоћ нашем народу и од почетка пандемије корона вируса у Србији донирали смо преко 690,000 евра хуманитарне помоћи нашим болницама и медицинским радницима.
 
Не заборавимо да наша добра дела не морају да буду глобално призната, али она јесу велика и наставите да помажете људима у невољи свакога дана.

Њ.К.В. Принцеза Катарина