САБОРНИМ ЈЕДИНСТВОМ ПРОТИВ НАТО УСТАША – ДА РАДОСТ БУДЕ МОГУЋА! Божићна порука Покрета за Србију

Божићна порука Покрета за Србију

Пре неколико дана, 27. децембра, на Цетињу, владајућа НАТО структура је усвојила закон о отимању имовине Српској Православној Цркви. Сутрадан, 28. децембра, у НАТО Загребу је служена миса задушница Анти Павелићу. Ови догађаји су суштински повезани. У Загребу је крај, а на Цетињу почетак антиљудског и антихристовог пута. А злокобно окриље НАТО је томе подстрек и доказ.

На основу антифашистичког утемељења међународног права и поретка и на основу антифашистичког мучеништва српског народа, оба догађаја захтевају масовни отпор слободног народа, јасну и гласну реакцију српске државе и цркве и осуду свих међународних чинилаца који поштују међународно право и поредак.

Ако су се чак и неки немачки нацисти и италијански фашисти ужасавали од пакленог карактера усташког режима, а ако је НАТО последњих деценија на Балкану повампирио и усташке легије и ханџар дивизије и балисте, а сада и Секулу Дрљевића, онда је НАТО гори од фашизма.

Радовати се рођењу, као и радовати се стваралаштву, могуће је само у заједници. Заједница постоји ако је испуњена вером, љубављу и надом. А то значи да је утемељена на истини и правди.

Антиљудски антихристов пут инсистира на сукобима, поделама и терору и лаже да је то природно и неизбежно људско стање. Запад оличен у НАТО је на томе утемељен. И зато пропада.

Градимо велико, несаломиво православно саборно јединство ради сопственог спасења и ради спасења свих људи!
Посебно у ове најрадосније Божићне дане!
Да радост буде могућа!
Мир Божји – Христос се роди!

О Божићу 2020. године.

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ