РУЖЕ ИЗ KРАЉЕВСKОГ ВРТА ЗА ДАМЕ ДОМА ЗА СТАРЕ БЕЖАНИЈСKА KОСА

Београд, 31. мај 2022. – Њ.K.В. Принцеза Kатарина изненадила је још једном даме у дому за старе Бежанијска коса и данас им уручила букете прелепих ружа из Kраљевског врта.

Више од 300 дама у дому добило је цвеће од Њеног Kраљевског Височанства, као и више пута до сад у претходним годинама.

Њено Kраљевско Височанство Принцеза Kатарина, кроз бројне активности у оквиру своје Фондације, истиче да старији заслужују љубав и бригу и да треба да знају да нису заборављени. Такође је рекла да ти људи немају прилику да посећују баште и беру цвеће, и да сваки знак пажње много значи.

„Старији људи заслужују бригу и пажњу и никада не смемо заборавити да им упутимо топао осмех и и да их упитамо како су, како се осећају, јер то је за њих неизмерно значајно. Од оснивања моје Фондације, део наших активности посветили смо старима. Желимо да увек знате да нисте заборављени. Ваш допринос нашем свету, мудрост и животно искуство треба да буду смерница за младе људе.

Моја Фондација и ја ћемо се увек трудити да помогнемо и учинимо живот старијима лепшим и радоснијим. Желим вам да будете још дуго срећни, да уживате у љубави своје деце и унука“, изјавила је овом приликом Њ.K.В. Принцеза Kатарина.